Предлагаме голямо разнообразие от сайтове - сайт визитка, фирмени сайтове, уеб приложения, онлайн магазини, големи корпоративни проекти и много други.

Сайтовете, който изработваме са сигурни, бързи и лесни за управление и добавяне на нови функции. Разполагат с удобни административни панели, чрез който можете да променяте тяхното съдържание. Сайтовете се изработват така, че да изглеждат и работят добре на всякакви устройства - смартфони, таблети, лаптопи и др.

Предоставяме техническа поддръжка, помощ и съвети за всеки проект
ИЗПРАТИ ЗАПИТВАНЕ

Уеб дизайн и изработка на сайт - етапи

Процесът на изработка на уеб сайт преминава през следните етапи: планиране, събиране на материали, дизайн, изработка, тестване и публикуване.

1. Планиране и събиране на материали

Това е етап, при който събираме необходимата информация:

  • тип на сайта (фирмен сайт, блог, онлайн магазин...)
  • определяме целите
  • към каква група от потребители е насочен

Това е един от най-важните етапи при изработката на сайт, защото ако един сайт е планиран правилно, преди да се започне изработката му, впоследствие той ще може да бъде поддържан, променян и развиван много по-бързо и евтино. Събирането на материали е свързано с предоставянето на всякакъв вид информация, която ще бъде публикувана в сайта. Например: лого, презентация на фирмата, снимки на офиса или фирмата, ценови листи, снимки на продукти и др. Колкото повече информация предоставите във вашия сайт, толкова по-полезен и посещаван ще бъде той.

2. Уеб дизайн

Изработваме два графични варианта (изображения) за дизайн на сайта. След одобрение на един от тях и нанасяне на необходимите корекции (ако има такива), продължаваме да работим с него. Изработваме всички сайтове по начин позволяващ лесна промяна на дизайна, когато е необходимо. Всички варианти за дизайн на сайта, които ще Ви предложим, притежават отзивчив (responsive) дизайн, оптимизиран за различни устройства: таблети, смартфони, лаптопи и др.

3. Изработка

Включва необходимите действия за превръщането на графичния дизайн в работещ уеб сайт. След уточняване на детайлите и сключване на договор за изработка, ще създадем работна версия на вашия сайт. Работната версия на сайта е достъпна онлайн само за вас. На нея ще можете да следите процеса на изработването на сайта от самото начало. Това позволява да ни изпращате обратна информация за аспекти от сайта, които не отговарят на вашите изисквания или сме пропуснали при неговото планиране. 
Също така можете да тествате отделни модули от сайта, след тяхното завършване. Например: модул за регистрация на потребители. Така разделяме процеса на изработка на сайта на малки стъпки, до постигане на крайната цел - завършен сайт готов за публикуване в Интернет. Този начин на работа е подходящ при уеб сайтове притежаващи функции, които могат да работят самостоятелно. Например: регистрация на потребители и публикуване на новини. Ако приемем, че модула за регистрация на потребители е завършен, то той може да се тества, докато модула за публикуване на новини бъде готов. Така, докато ние работим по даден модул, Вие можете да тествате готовите, защото дори и при много добро планиране, едва след започване на работа със сайта се забелязват пропуски или неща, които могат да бъдат подобрени.

4. Тестване и Публикуване

След завършването на сайта, но преди неговото публикуване в Интернет е предвиден период, в който можете да тествате неговите функции. Например: изпращане на съобщение чрез формата за контакти, регистрация на нов потребител, публикуване на новина и др. През този етап могат да бъдат направени определени промени, ако са необходими. Крайната цел е да се получите сайта, който отговаря изцяло на вашите изисквания. При публикуването, сайтът се инсталира на сървър свързан с Интернет, което го прави достъпен за вашите клиенти.

5. Поддръжка

За всеки изработен от нас сайт, осигуряваме период на безплатна поддръжка след неговото публикуване в Интернет. Тя служи за отстраняване на неизправности (бъгове), открити след изграждането на сайта. След периода на безплатна поддръжка, можете да се възползвате от нашите предложения за поддръжка на сайт. За да получите информация за поддръжка на уеб сайт на достъпни цени, моля посетете страницата за поддръжка.

В страницата Цени за изработка на сайт можете да получите информация за някои от сайтовете, които предлагаме.

За да Ви предложим най-добрата оферта и цена за изработка на сайт, моля изпратете ни запитване за оферта или се обадете на тел.: 0878 104 223 за да ни предоставите необходимата информация. Наш представител ще се свърже с вас за уточняване на детайлите.ИЗПРАТИ ЗАПИТВАНЕ

Имейл бюлетин

Абонирайте се, за да получавате последните новини, актуални статии и специални оферти директно във вашата пощенска кутия.
Не предоставяме вашите данни на трети страни.