Линтерактив е компания, ориентирана към изработка и поддръжка на уебсайтове, уеб базиран софтуер, изработка и поддръжка на online магазини и др.

Ние можем да ви бъдем от помощ, ако се нуждаете от професионално представяне на бизнеса ви в интернет пространството, като изработим специално за вашите нужди уебсайт или онлайн магазин на достъпни, конкурентни цени.

Доверявайки ни се, ние ще изготвим за вас индивидуален проект, който след вашето одобрение ще претворим в сайт или online магазин по начин, който отговаря на специфичните нужди на вашия бизнес.

В Linteractive смятаме, че сайта или магазина, изработката на които сте ни поверили трябва не само да се отличават от всички останали сайтове и магазини в уеб пространството, но и да бъдат изработени специално за вашите нужди.

За нас е от голяма важност проектите, които ни доверявате да бъдат изпълнени качествено, според желанията ви и на достъпни цени.

Попитайте ни за изработката и поддръжка на вашия сайт или онлайн магазин и се запознайте с нас!

Линтерактив е вашият партньор за професионалното представяне на дейността ви!

Имейл бюлетин

Абонирайте се, за да получавате последните новини, актуални статии и специални оферти директно във вашата пощенска кутия.
Не предоставяме вашите данни на трети страни.