Поддръжка, обновяване и развиване на уеб сайтове.

За да привлечете нови посетители или да накарате старите да се завърнат отново на вашия сайт, е необходимо редовно да добавяте ново съдържани(статии, новини, продукти) към него. Този процес се нарича поддръжка на уеб сайт.

Ние можем да се заемем с поддръжката на вашия сайт вместо вас!

ИЗПРАТИ ЗАПИТВАНЕ

Можем да ви предложим и различни пакети за поддръжка на уеб сайт на по-ниски цени, въз основа на това колко често и какви промени е необходимо да се правят по вашия сайт.

Ако предпочитате да извършвате сами поддръжката (например: публикуване на новини, добавяне на снимки към галерия, промяна на банери и др.) на вашия сайт, можем да ви изработим CMS (Система за управление на съдържанието), която ще ви улесни максимално при извършването на тези дейности.

Поддръжката на един сайт може да се раздели на няколко вида:

 1. Техническа поддръжка на сайт. Осигурява се правилното функциониране на сайта. Извършва се архивиране на съдържанието и базата данни.
 2. Периодична поддръжка. Обновяване на информацията или добавяне на нови функции.
 3. Абонаментна поддръжка. При този вид поддръжка се сключва договор за Абонаментна поддръжка на сайт и услугите се изпълняват според посочения в него срок. (Ако ни изпратите запитване за абонаментна поддръжка, ние ще ви предложим изключително примамливи оферти на достъпни цени).

Извършвани услуги при поддръжката на уеб сайт:

 • Обновяване на информацията в сайта
 • Добавяне на нова информация
 • Премахване на стара информация от сайта
 • Добавяне на новини в сайта
 • Изработка на банери
 • Добавяне на нови функционалности към сайта
 • Оптимизиране на скоростта на сайта
 • Регистрация и подновяване на домейни
 • Архивиране на съдържанието на сайта
 • Премахване на злонамерен софтуер от сайта

При поддръжката на сайт на достъпни цени ние задължително ще му направим копие (работна версия), където да извършваме планираните промени и след вашето одобрение да ги добавяме към основната (продуктова) версия на сайта. По този начин осигуряваме непрекъсната работа на вашия сайт, докато се извършват промените по него.

Моля, използвайте нашата форма за запитване или се обадете на тел.: 0878 104 223 за да ни предоставите повече информация за вашия сайт и от какъв тип поддръжка се нуждаете.

Ако знаете отговорите на някои от следните въпроси, моля, добавете ги към запитването за поддръжка на сайт:

 1. На какъв език за програмиране е изработен сайта - PHP, Java, Ruby или др.?
 2. Готова платформа (Joomla, Wordpress...) ли използва сайта или е изработен (програмиран) специално за вас?
 3. Притежава ли сайта система за управление на съдържанието или административен панел, чрез които можете да правите промени по него и имате ли достъп до тях?
 4. Имате ли достъп до хостинга на сайта?
 5. Имате ли достъп до управлението на домейна на сайта?
 6. Кое е името на домейна (адреса) на сайта, който искате да бъде поддържан?
 7. Какви промени желаете да бъдат извършени - добавяне на нови функции към сайта или периодично обновяване на съдържанието?

За да можем да осъществим успешна поддръжка на вашия сайт, е желателно да ни предоставите достъп до хостинг акаунта му. Това ще ни позволи да извършваме поставените задачи по-бързо и съответно на по-добра цена за вас. Достъпът до хостинг акаунта Ви ще се използва единствено за дейности свързани с поддръжката на сайта.

Абонаментна поддръжка на сайт на изгодни цени

Както вече споменахме, абонаментната поддръжка се извършва след сключването на договор. Стандартният договор за абонаментна поддръжка на сайт е за срок от 12 месеца. В него са заложени фиксиран брой часове, които ние сме длъжни да отделяме всеки месец за поддръжката на вашия сайт. Ако работата по сайта Ви надхвърля часовете заложени в договора, то часовете извън месечния абонамент се заплащат по цените посочени в договора за абонаментна поддръжка на уеб сайт.

Всеки месец ще получавате отчет, в който е описана извършената работа по вашия сайт и изработените часове.